Back a Month
 
Forward a Month
Month View
Login
SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
1  
1.5 Hour Setup
Bloodborne Pathogen Training(Biosafety), 101C, 10:00 AM-11:45 AM (mh)
1.5 Hour Setup
BL2 Training(Biosafety), 101C, 1:30 PM-3:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
2  
1.5 Hour Setup
Fall interviewing (Chartwells - Dining Services), 101BC, 9:45 AM-3:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS fitness session (Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
3  
1.5 Hour Setup
ELPE (ADMI-Testing Services), 101BC, 7:30 AM-5:00 PM (ss)
4  
1.5 Hour Setup
HR Liaison Training(Human Resources), 101C, 12:30 PM-3:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
TLAC Supervisor Briefing(TLAC), 101A, 1:00 PM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
5  
1.5 Hour Setup
Undergraduate Curriculum Committee (UCC) (Office of the Registrar), 101A, 1:00 PM-3:30 PM (ss)
6  
1.5 Hour Setup
Testing (ODRS), 101ABC, 7:00 AM-5:30 PM (ss)
7  
8  
1.5 Hour Setup
EIS Steering Committee(EIS), 101A, 12:30 PM-3:00 PM (ss)
9  
1.5 Hour Setup
ELPE grading (ADMI-Testing Services), 101B, 8:00 AM-4:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
BL2 Training(Biosafety), 101C, 10:00 AM-11:45 AM (mh)
1.5 Hour Setup
Bloodborne Pathogen Training(Biosafety), 101C, 1:30 PM-3:30 PM (mh)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session (Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
10  
1.5 Hour Setup
HR Liaison Training (Human Resources), 101C, 7:30 AM-9:30 AM (ss)
1.5 Hour Setup
New Employee Welcome (NEW) & Benefits Orientation (EOD), 101A, 9:30 AM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
RCB committee meeting(RCB), 101BC, 11:15 AM-5:00 PM (ss)
11  
1.5 Hour Setup
HR Liaison Training(Human Resources), 101C, 7:30 AM-12:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Texas A&M Police Department(ADMI-Testing Services), 101B, 9:45 AM-12:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
BV-ATD Monthly Meeting(CIS), 101A, 11:15 AM-1:15 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Marshals Meeting(Office of the Registrar), 101BC, 2:00 PM-3:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
12  
1.5 Hour Setup
Admissions Processing Quarterly Staff Meeting(Office of Admissions), 101A, 3:00 PM-4:00 PM (ss)
13  
1.5 Hour Setup
ELPE Testing (ADMI-testing services), 101ABC, 7:00 AM-6:00 PM (ss)
14  
15  
1.5 Hour Setup
Lot 88 Discussion (FCOR), 101A, 10:00 AM-11:00 AM (ss)
1.5 Hour Setup
EOD Software Demo (Employee & Organizational Development), 101A, 1:00 PM-3:00 PM (ss)
16  
1.5 Hour Setup
Texas A&M System Office AFR Workshop (FMO), 101A, 8:00 AM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Texas A&M System Office AFR Workshop (FMO), 101C, 9:45 AM-3:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
17  
1.5 Hour Setup
Texas A&M System Office AFR Workshop(FMO), 101A, 8:00 AM-1:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
1.5 Hour Setup
BL2 Training(Biosafety), 101C, 9:00 AM-11:00 AM (ss)
1.5 Hour Setup
Bloodborne Pathogen Training(Biosafety), 101C, 1:30 PM-3:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
1.5 Hour Setup
VPR meeting(RCB), 101A, 2:30 PM-5:00 PM (ss)
18  
1.5 Hour Setup
IACUC Meeting(Research Compliance), 101A, 11:00 AM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
19  
20  
1.5 Hour Setup
ELPE Testing (ADMI-testing services), 101ABC, 7:00 AM-5:30 PM (ss)
21  
1.5 Hour Setup
ELPE EXAM (ADMI-testing services), 101ABC, 7:00 AM-3:30 PM (ss)
22  
1.5 Hour Setup
IT Risk Assessment Forum(Texas A&M Information Technology), 101A, 10:00 AM-12:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Grad Employee Benefit Orientation(Human Resources), 101A, 2:00 PM-3:30 PM (ss)
23  
1.5 Hour Setup
ELPE/ELI (ADMI-testing services), 101A, 9:00 AM-4:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
August UGRAD Lunch(Admissions Processing), 101BC, 11:00 AM-1:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
24  
1.5 Hour Setup
Interviews (Office of Admissions), 101B, 8:15 AM-4:30 PM (ss)
1.5 Hour Setup
IBC Meeting(Biosafety), 101A, 11:00 AM-5:00 PM (ss)
25  
1.5 Hour Setup
BL2 Training(Biosafety), 101C, 9:00 AM-11:00 AM (mh)
1.5 Hour Setup
Interviews (Office of Admissions), 101B, 9:45 AM-4:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Bloodborne Pathogen Training(Biosafety), 101C, 1:30 PM-3:30 PM (mh)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
26  
27  
1.5 Hour Setup
50th Anniversary(TAMU IT), 101ABC, 8:00 AM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Tutor Training(TLAC), 101A, 6:00 PM-8:00 PM (ss)
28  
1.5 Hour Setup
New Employee Orientation & Trainings (TLAC), 101ABC, 4:00 PM-7:30 PM (ss)
29  
1.5 Hour Setup
Junior II Methods (Teaching Learning & Culture), 101A, 8:00 AM-12:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Interviews(Office of Admissions), 101B, 9:00 AM-4:30 AM (ss)
30  
1.5 Hour Setup
GSC Blood Drive (Human Resources), 101BC, 8:00 AM-5:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
WELLNESS WORKS! fitness session(Human Resources), 101, 4:45 PM-5:45 PM (ss)
31  
1.5 Hour Setup
Junior II Methods (Teaching Learning & Culture), 101BC, 8:00 AM-12:00 PM (ss)
1.5 Hour Setup
Employee Advisory Committee(Division of Finance & Administration), 101A, 9:00 AM-10:30 AM (ss)
1.5 Hour Setup
1.5 Hour Setup
CARS Training(Registrar s Office), 101A, 12:30 PM-5:00 PM (ss)